HoogeveenLuigjes is bij Isabella binnengekomen via ons Juridisch advieskantoor (AssumDelft). Vanwege ons internationale karakter hadden wij meer behoefte aan een gespecialiseerd accountantskantoor. HoogeveenLuigjes bleek zeer goed op de hoogte van de wensen en plichten richting ons kantoor in Denemarken. Ons contact, Harry Geerts, bleek een prima intermediair en geniet het volste vertrouwen van onze moederorganisatie in Denemarken.

In de loop van de jaren is HoogeveenLuigjes meer voor ons gaan betekenen, we hebben aan dit kantoor een volwaardige sparring partner die niet alleen de lopende zaken goed afhandelt, maar ons ook helpt met de toekomst en wijzigingen in de wet. Ook soms niet zo voor de hand liggende vragen worden zeer adequaat opgepakt door HoogeveenLuigjes. Hierdoor zijn wij goed voorbereid en komen niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Een extra sterk punt van HoogeveenLuigjes vinden wij de actieve acties die zij ondernemen en de brede hulp die ze ons kunnen aanbieden binnen hun eigen en extern netwerk.

Wij kunnen dit kantoor van harte aanbevelen en doen dit in de volste overtuiging dat HoogeveenLuigjes de beloftes zeker zal waar maken.

 

R.R. Reineman Isabella Nederland B.V.