Carlos Apapoe

Carlos Apapoe studeerde Bedrijfseconomie en Accountancy. Carlos Apapoe werkt sinds 1998 in de accountancy, na een carrière in het bedrijfsleven.

‘De meeste voldoening krijg ik door steeds weer de beste oplossing te vinden voor specifieke uitdagingen, samen met ondernemende collega’s, cliënten of andere zakelijke relaties. Voor mij is het een compliment om de vraag te krijgen om mee te denken en te helpen. Ik behoud de rust en energie om gedreven te blijven door steeds mezelf te blijven en transparant te zijn in keuzes. Successen en dieptepunten met elkaar delen hoort daarbij.

‘In mijn vrije tijd reis ik graag. Ik vind het heerlijk om te reizen en andere culturen en mensen te leren kennen. Daarnaast speel ik golf en volg de turbulente Formule 1 op de voet.’

Contact met Carlos Apapoe: ca@hlg.nl of +31(0)6 55 33 54 56

Gerard de Gooijer

Gerard de Gooijer studeerde HEAO Bedrijfseconomie en deed enkele jaren later de NIVRA-Nyenrode opleiding tot registeraccountant (2007 afgerond). Gerard de Gooijer werkt sinds 2000 in de accountancy, maar verliet het vak in 2006 voor een tweejarige periode als interim-manager.

‘In 2008 werd mij gevraagd om samen met HoogeveenLuigjes een kantoor in Nijkerk op te zetten. Toen was de keuze snel gemaakt. Inmiddels hebben we ook HL Audit vorm gegeven: dienstverlening voor de middelgrote ondernemer en accountantskantoren zonder controlevergunning. Een bewezen concept, waarbij de ondernemer mag uitgaan van een goed ingerichte audit die toeziet op aspecten die daadwerkelijk van belang zijn.

Met veel plezier geef ik invulling aan datgene wat de accountancy tot het mooiste beroep maakt: kunnen samenwerken met topondernemers!

‘In mijn vrije tijd mag ik graag muziek luisteren. Vanuit deze liefde voor muziek ga ik ook jaarlijks met een groep vrienden naar het Belgische festival RockWerchter. En waar de agenda het toelaat probeer ik tijd te maken voor golf, waarmee ik de laatste jaren een haat-liefde verhouding heb opgebouwd.’

Contact met Gerard de Gooijer: gdg@hlg.nl of +31 (0)6 57545603

Gert-Jan Hoogeveen

Gert-Jan Hoogeveen studeerde in 1992 af aan de NIVRA-opleiding tot registeraccountant. Gert-Jan Hoogeveen werkt sindsdien in de accountancy en ging in 1998 de samenwerking aan met Henk Luigjes. HoogeveenLuigjes is inmiddels een kantoor met 5 vennoten.

‘Wat mij de meeste voldoening geeft, is het contact met klanten en het bedenken en aandragen van oplossingen bij fusies en ruzies. Ik wil een betrokken klankbord zijn. Iemand bij wie de ondernemer zijn verhaal kwijt kan, vooral bij familiebedrijven. Dit doe ik door mezelf te blijven en de ondernemer te adviseren zoals ik zelf ook geadviseerd zou willen worden. Humor is voor mij belangrijk. Plezier in het werk, lekker in je vel zitten en de relativiteit inzien van bepaalde zaken.’

‘In mijn vrije tijd doe ik regelmatig aan fitness of golf of stap ik op de mountainbike. Verder gaat mijn interesse uit naar klassieke auto’s en motoren.’

Contact met Gert-Jan Hoogeveen: gjh@hlg.nl of +31(0)6 54 34 02 95

Harry Geerts

Na de HEAO Bedrijfseconomie ben ik begonnen bij Gert-Jan Hoogeveen en sinds 2003 mede-eigenaar van HoogeveenLuigjes, na mijn afstuderen als Register Accountant.

Een goede balans tussen privé en zakelijk is erg belangrijk voor mij. Golfen, skiën, hardlopen, lezen, film kijken, lekker eten met een goede wijn vind ik erg fijn, zeker als dit kan met mijn vrouw en dochter, familie of vrienden.

Het leuke van ons werk is, dat we met veel verschillende mensen aan tafel zitten. Mensen die zeer gemotiveerd zijn, want dat zijn ondernemers over het algemeen. Zij hebben vaak veel expertise in hun vakgebied, maar hebben soms ook een helpende hand nodig op het gebied van financiën, organisatie en veranderingen. Dat kunnen wij goed bieden, door de brede basis van de accountantsopleiding en de kennis en ervaring.

Voor mij is het belangrijk om kennis en ervaringen te verspreiden en steeds verder te blijven leren. Niets is hetzelfde en de wereld verandert. Nieuwe en interessante mensen ontmoeten houdt het werk leuk, afwisselend en uitdagend.

Wanneer mag ik u ontmoeten en waar kan ik u mee helpen?

Contact met Harry Geerts: hg@hlg.nl of +31(0)6 29 595 953.

 

Henk Luigjes

Henk Luigjes studeerde na zijn VWO aan de Belastingacademie en aan het NIVRA en deed vervolgens de opleiding bij de Federatie van belastingadviseurs. Henk Luigjes werkt, na een carrière bij de Belastingdienst en Coopers & Lybrand (inmiddels PWC), sinds 1998 samen met Gert-Jan Hoogeveen.

‘Uitblinken in relatiebeheer: dat is mijn ambitie. Ik wil oprecht betrokken zijn en toegevoegde waarde geven. Kwaliteit leveren is daarbij een vanzelfsprekendheid. De bindende factoren bij ons op kantoor zijn: willen helpen, hard werken en het vergroten van kennis, tijd en oog hebben voor de ander. Maar ook plezier met elkaar maken en leuke dingen doen horen erbij.’

‘Ik vind het prettig om in Nijkerk te werken en te wonen met mijn vrouw en 5 kinderen. Ook wil ik maatschappelijk betrokken zijn door het meedoen aan en verder uitbouwen van maatschappelijke activiteiten.’

Contact met Henk Luigjes: hl@hlg.nl of +31(0)6 53 69 09 38