Fiscale Emigratie

Verschillende redenen …

Voor fiscale emigratie zijn verschillende redenen. Persoonlijke of (bedrijfs)economische redenen bijvoorbeeld. Ook kan het gunstig zijn om te verhuizen naar een land met een fiscaal gunstig klimaat. Maar wat de reden ook is, bij fiscale emigratie moet u veel belangrijke zaken met de Nederlandse en de buitenlandse Belastingdienst regelen.

… verschillende oplossingen

Elke reden vraagt zijn eigen oplossing. Vooral als u een onderneming in Nederland heeft, als ib-ondernemer of middels een rechtspersoon/BV, kan de emigratie vergaande gevolgen hebben. Neemt u uw onderneming mee naar het buitenland? Dan kunt u, door juist te structureren, veel belasting besparen.

Waarom kiezen voor HoogeveenLuigjes?

De Nederlandse regelgeving op het gebied van fiscale emigratie is complex. Wij kennen de materie door en door. Door onze uitstekende contacten met buitenlandse collega’s kunnen wij alle zaken op de juiste en meest gunstige wijze afhandelen. Wij hebben daarbij een rijke ervaring die wij u in ons advies meegeven. U wordt intensief begeleid tijdens het gehele emigratietraject.

Onze sterke punten

  • Begeleiding van A tot Z
  • Oplossingsgericht
  • Samenwerking met wereldwijd netwerk

Wij helpen u graag verder

Henk Luigjes
Partner
Telefoon+31 (0)6 53690938
Erwin Morriën
Manager Belastingadvies
Telefoon+31 (0)6 23214432

Klanten aan het woord

De actieve acties die HoogeveenLuigjes onderneemt en de brede hulp die zij ons kunnen aanbieden binnen hun eigen en extern netwerk ervaren wij als een sterk punt.

R.R. Reineman | Isabella Nederland B.V.

Lees zijn verhaal

HoogeveenLuigjes heeft ons bijgestaan in moeilijke tijden, niet alleen met adviezen op financieel gebied, maar ook bij het ondernemerschap.

David en Linda de Buck | Bodyfit Wellness

Lees hun verhaal

Het zeer praktische advies, het meedenken, het echt begrijpen van mijn business, zorgen ervoor dat ik mij kan bezig houden met de corebusiness

Sander Verheul | SaVe training & advies

Lees zijn verhaal

Pragmatische insteek en de goede samenwerking zorgt voor een win-win situatie!

Gerard de Gooijer | HL Audit B.V.

Lees zijn verhaal

Op een dag 3 complimenten! Wat een heerlijke werkdag.

Henk Luigjes | HoogeveenLuigjes Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Lees zijn verhaal

Bij het samenstellen van de jaarrekening van een klant, bleek er een debiteur nog open te staan, terwijl latere facturen van deze debiteur al wel ontvangen waren.

Esmee Beekhuis | HL Audit B.V.

Lees haar verhaal

HoogeveenLuigjes reikt ons de ‘stenen’ aan voor het verder uitbouwen en realiseren van de doelstellingen van onze onderneming.

Achou Zhang | Hotel Sebel B.V.

Lees haar verhaal

Als succesvol bedrijf heb je partners nodig die dat beamen, die hetzelfde nastreven en die je blijven helpen je doelen te realiseren.

Arnold A. Klapwijk | MontClair Groep B.V.

Lees zijn verhaal

Bij HoogeveenLuigjes voel ik mij thuis. De persoonlijke benadering, de prima bereikbaarheid en uiteraard de deskundigheid spreken mij zeer aan

Rijk van Meekeren | Directeur B2C Europe

Lees zijn verhaal