Belastingadvies

Bezwaar- en beroepsprocedures

logo-HoogeveenLuigjes-PMSMensen streven naar zekerheid. In geschillen met de Belastingdienst zoeken wij dan ook primair naar een bevredigende oplossing. Wanneer deze er niet is gaan wij bezwaar- en beroepsprocedures echter niet uit de weg. Om uiteindelijk het gelijk door de rechter bevestigd te krijgen, blijft voor ons altijd een mooi moment en daar krijgen we nooit genoeg van.

 

Advies bij geschillen

Heeft u een geschil met de Belastingdienst? Dan zoeken wij voor u naar een bevredigende oplossing. Is deze oplossing er niet, dan gaan wij bezwaar- en beroepsprocedures niet uit de weg. Voor ons blijft het een mooi moment om uiteindelijk uw gelijk door de rechter bevestigd te krijgen.

Waarom kiezen voor HoogeveenLuigjes?

Wij procederen niet om het procederen. Wij schatten uw kansen in en beoordelen ieder compromisvoorstel van de Belastingdienst op waarde. Uiteindelijk beslist u of u de rechter al dan niet over het geschil laat beslissen.

shutterstock_256541890

Voor nationaal en internationaal belastingadvies

Onze belastingadviseurs kennen het Nederlands fiscale stelsel door en door. Is uw bedrijf actief in het buitenland? Ook dan adviseren wij u graag. Voor internationale belastingzaken werken wij samen met ons internationale netwerk IAPA. Een  netwerk van  specialisten van buitenlandse kantoren.

Waarom kiezen voor HoogeveenLuigjes?

Wij leveren altijd advies op maat. Omdat wij de  Nederlandse wetgeving en de mogelijkheden en onmogelijkheden daarbinnen doorgronden, kunnen wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Ook als u onderneemt over de grens, of zakendoet met een buitenlandse ondernemer: voor elke fiscale vraag hebben wij een oplossing. Onze belastingadviseurs hebben veel ervaring met het uitzetten van internationale fiscale vraagstukken. Wij hebben een groot netwerk van buitenlandse deskundigen die u ook praktisch kunnen helpen in het buitenland. U profiteert hierbij van ons lidmaatschap van de International Association of Practicing Accountants (IAPA), een wereldwijd netwerk met financiële experts in 93 landen.

Onze sterke punten

  • Bezwaar- en beroepsprocedures
  • Bedrijfsopvolging en structurering van uw bedrijven
  • Estate Planning
  • Emigratiebegeleiding
  • Fiscale aspecten van het familiebedrijf
  • Zowel nationaal als internationaal

Wij helpen u graag verder

Henk Luigjes
Partner
Telefoon+31 (0)6 53690938
Erwin Morriën
Manager Belastingadvies
Telefoon+31 (0)6 23214432
Hendrik Jan van Erdelen
Senior Belastingadviseur
Telefoon+31 (0)6 52052730

Klanten aan het woord

De actieve acties die HoogeveenLuigjes onderneemt en de brede hulp die zij ons kunnen aanbieden binnen hun eigen en extern netwerk ervaren wij als een sterk punt.

R.R. Reineman | Isabella Nederland B.V.

Lees zijn verhaal

HoogeveenLuigjes heeft ons bijgestaan in moeilijke tijden, niet alleen met adviezen op financieel gebied, maar ook bij het ondernemerschap.

David en Linda de Buck | Bodyfit Wellness

Lees hun verhaal

Het zeer praktische advies, het meedenken, het echt begrijpen van mijn business, zorgen ervoor dat ik mij kan bezig houden met de corebusiness

Sander Verheul | SaVe training & advies

Lees zijn verhaal

Pragmatische insteek en de goede samenwerking zorgt voor een win-win situatie!

Gerard de Gooijer | HL Audit B.V.

Lees zijn verhaal

Op een dag 3 complimenten! Wat een heerlijke werkdag.

Henk Luigjes | HoogeveenLuigjes Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Lees zijn verhaal

Bij het samenstellen van de jaarrekening van een klant, bleek er een debiteur nog open te staan, terwijl latere facturen van deze debiteur al wel ontvangen waren.

Esmee Beekhuis | HL Audit B.V.

Lees haar verhaal

HoogeveenLuigjes reikt ons de ‘stenen’ aan voor het verder uitbouwen en realiseren van de doelstellingen van onze onderneming.

Achou Zhang | Hotel Sebel B.V.

Lees haar verhaal

Als succesvol bedrijf heb je partners nodig die dat beamen, die hetzelfde nastreven en die je blijven helpen je doelen te realiseren.

Arnold A. Klapwijk | MontClair Groep B.V.

Lees zijn verhaal

Bij HoogeveenLuigjes voel ik mij thuis. De persoonlijke benadering, de prima bereikbaarheid en uiteraard de deskundigheid spreken mij zeer aan

Rijk van Meekeren | Directeur B2C Europe

Lees zijn verhaal