Audit

Accountantscontrole: een betrouwbaar, onafhankelijk oordeel …

HL AuditEen beursgenoteerde onderneming moet een accountantscontrole laten uitvoeren. Een ondernemer die het merendeel van de aandelen bezit, heeft door zijn dagelijkse betrokkenheid zelf al de controle. Waarom bestaat er dan toch een wettelijke plicht voor het middenbedrijf? Hoe beoordeelt een toekomstige investeerder uw cijfers als ze niet zijn gecontroleerd door een onafhankelijke derde? Financiert een bank tegen gunstigere voorwaarden als er jaarlijks een goedkeurende verklaring is afgegeven? En op welke wijze houdt u toezicht op het functioneren van uw eigen financiële mensen?

… in begrijpelijke taal …

Onze collega’s van Audit voeren de wettelijke accountantscontrole deskundig voor u uit. En dat niet alleen: ze leggen ook in begrijpelijke taal aan u uit wat dit voor uw onderneming betekent. Want het voldoen aan de wet- en regelgeving mag niet de ‘last’ van de ondernemer worden.

Worden uw jaarrekening en uw fiscale advisering verzorgd door een accountantskantoor dat  geen controlevergunning heeft? Geen probleem. De wet staat toe dat wij samenwerken met deze kantoren. Wij doen de wettelijke accountantscontrole. En onze collega’s voeren de dienstverlening uit die mogelijk is zonder aanvullende wettelijke verplichtingen die vereist zijn bij het uitvoeren van wettelijke controles.

… voor nationale en internationale organisaties

Steeds meer nationale én internationale organisaties maken de overstap naar HL Audit. Dat komt omdat wij continu inspringen op veranderende markten. Vertrouwen dat wij moeten blijven verdienen door het volgen van onder meer de automatiseringsmogelijkheden voor zowel onze eigen praktijk als voor de toepassingen binnen uw onderneming.

Waarom kiezen voor HL Audit?

Onze organisatie is relatief klein. Hierdoor kunnen onze audit-partners persoonlijk contact onderhouden met u als ondernemer en met onze samenwerkingspartners. Wij weten dan ook echt wat er in uw onderneming speelt. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold over de actuele wet- en regelgeving en kunnen de controle hierdoor efficiënt uitvoeren.

Onze sterke punten

  • Deskundig
  • Dienstverlenend
  • Efficient
  • In begrijpelijke taal
  • Persoonlijk

Wij helpen u graag verder

Gerard de Gooijer
Partner
Telefoon+31 (0)6 57545603
Harry Geerts
Partner
Telefoon+31 (0)6 29595953

Klanten aan het woord

De actieve acties die HoogeveenLuigjes onderneemt en de brede hulp die zij ons kunnen aanbieden binnen hun eigen en extern netwerk ervaren wij als een sterk punt.

R.R. Reineman | Isabella Nederland B.V.

Lees zijn verhaal

HoogeveenLuigjes heeft ons bijgestaan in moeilijke tijden, niet alleen met adviezen op financieel gebied, maar ook bij het ondernemerschap.

David en Linda de Buck | Bodyfit Wellness

Lees hun verhaal

Het zeer praktische advies, het meedenken, het echt begrijpen van mijn business, zorgen ervoor dat ik mij kan bezig houden met de corebusiness

Sander Verheul | SaVe training & advies

Lees zijn verhaal

Pragmatische insteek en de goede samenwerking zorgt voor een win-win situatie!

Gerard de Gooijer | HL Audit B.V.

Lees zijn verhaal

Op een dag 3 complimenten! Wat een heerlijke werkdag.

Henk Luigjes | HoogeveenLuigjes Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Lees zijn verhaal

Bij het samenstellen van de jaarrekening van een klant, bleek er een debiteur nog open te staan, terwijl latere facturen van deze debiteur al wel ontvangen waren.

Esmee Beekhuis | HL Audit B.V.

Lees haar verhaal

HoogeveenLuigjes reikt ons de ‘stenen’ aan voor het verder uitbouwen en realiseren van de doelstellingen van onze onderneming.

Achou Zhang | Hotel Sebel B.V.

Lees haar verhaal

Als succesvol bedrijf heb je partners nodig die dat beamen, die hetzelfde nastreven en die je blijven helpen je doelen te realiseren.

Arnold A. Klapwijk | MontClair Groep B.V.

Lees zijn verhaal

Bij HoogeveenLuigjes voel ik mij thuis. De persoonlijke benadering, de prima bereikbaarheid en uiteraard de deskundigheid spreken mij zeer aan

Rijk van Meekeren | Directeur B2C Europe

Lees zijn verhaal